Contactează-ne la info@lilasperfumery.ro 

Cremă de mâini cu unt de karité și Matcha 75ml

Cremă de mâini cu unt de karité și Matcha 75ml
  • 8,00€ 8,65€
  • Producător: Olivin
  • Model: 16-3-30-002
  • Disponibilitate: În stoc

Cremă de mâini pentru terapie intensivă cu unt, cu ceai verde, care hidratează profund și repară mâinile uscate și dureroase. În mod ideal reface mâinile după utilizarea frecventă a antisepticului. Bogat în uleiuri vegetale benefice, unt de shea și provitamină B5, care redau umiditatea naturală a pielii și redau elasticitatea pielii. Ceaiul verde mănâncă oferă protecție antioxidantă împotriva radicalilor liberi care provoacă îmbătrânirea. Mâinile crăpate sunt lăsate netede și moi.

1. Hidratează profund și repară mâinile uscate și deteriorate

[Extract de ceai Matcha + ulei de măsline organic grecesc + ulei de migdale]

2. Înmoaie și hrănește pielea

[Ceara de albine + Unt de cacao + Unt de karité]

3. Bogat în vitamine

[Provitamina B5 + Vitamina E]

Aromatizat cu note de iasomie, citrice și ceai verde.Instrucțiuni de utilizare: Aplicați pe mâini ori de câte ori este necesar.

informație

Ingrediente de bază: ulei de măsline, superalimente

Ingrediente: Aqua, Stearat de etilhexil, Stearat de gliceril, Alcool cetearilic, Cera Alba, Palmitat de etilhexil, Unt de Butyrospermum Parkii, Glicerină, Ciclopentasiloxan, Ulei de semințe de cacao Theobroma, Ulei de amigdală de Prunus, Ulei de culp, Ulei de xantanil, Ulei de xantanil, Imagine de xanthanil, Ulei de xanthanil Bht, acetat de tocoferil, extract de frunze de Camellia Sinensis, acid citric, benzoat de sodiu, sorbat de potasiu, cumarina, Linalool, benzoat de benzii, hexil cinamal, limon