Contactează-ne la info@lilasperfumery.ro 

Crema de maini cu miere 75ml

Crema de maini cu miere 75ml
  • 8,00€ 8,65€
  • Producător: Olivin
  • Model: 16-3-30-001
  • Disponibilitate: În stoc

Cremă de mâini cu textură mătăsoasă cu mâini deshidratate pentru îngrijirea mierii. Extractul de bumbac, cunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatorii, calmează și catifelează pielea. Datorită combinației de ingrediente benefice din plante, provitamina B5 și ureea pe care o conține, menține umiditatea naturală a pielii, reparând pielea deteriorată. Hrănește și întărește unghiile, se absoarbe rapid și conferă o catifelare care durează.

1. Hrănește și înmoaie mâinile deshidratate

[Provitamina B5 + Uree + Ulei de migdale + Extract de miere]

2. Reface nivelul de umiditate al pielii și calmează iritațiile

[Extract de bumbac + ulei de măsline organic]

3. Întărește unghiile și se absoarbe rapid

[Keratină + Vitamina E]

Aromatizat cu note de bergamotă, ylang-ylang și ciclamen.Instrucțiuni de utilizare: Aplicați pe mâini ori de câte ori este necesar.

informație

Nevoia pielii: Hidratare

Ingrediente de bază: ulei de măsline, superalimente

Ingrediente: Aqua, etilhexil stearat, glicerină, alcool cetilic, gliceril stearat, uree, ulei de fructe Olea Europaea, trigliceridă caprilică / caprică, fosfat Trilaureth-4, ciclopentasiloxan, fosfat de distarh, prunus D amulcichan, punus amiglicol, ulei de aminigil, punus amigonil , Imidazolidinil uree, betaină, pantenol, alantoină, aminoacizi de cheratină, Bht, extract de Mel, alcool T-butilic, extract de semințe de herbaceu Gossypium, butilen glicol, sorbat de potasiu, acid sorbic