Contactează-ne la info@lilasperfumery.ro 

Black Caviar Detox Face Scrub & Serum 15ml

Black Caviar Detox Face Scrub & Serum 15ml
  • 28,95€ 30,00€
  • Producător: Olive Touch
  • Model: 14-3-15-002
  • Disponibilitate: În stoc

Noua sosire a cosmetologiei, Scrubul de detoxifiere pentru caviarul negru, are toate ingredientele revoluționare care vă vor aduce mai aproape de obiectivul final: anti-îmbătrânire și promovarea frumuseții naturale la orice vârstă.

Noul produs revoluționar de înfrumusețare! Microsfere caviar care oferă o nouă experiență de exfoliere a pielii. Polizaharidele marine pe care le conține creează un film hidratant pentru a proteja pielea, în timp ce cărbunele activ cunoscut pentru acțiunea sa detoxifiantă, curăță pielea prin absorbția toxinelor și a impurităților. Piatră ponce este un excelent agent exfoliant care, datorită delicateții sale, îmbunătățește textura pielii și netezește suprafața pielii.
Pielea își recapătă strălucirea și prospețimea.

Acestea sunt microsfere tridimensionale care au extract de caviar în compoziția lor!

După aplicare, aplicați crema de caviar pentru piele de lux de 24 de ore pentru a hidrata în profunzime pielea.

Funcționează și ca Ser, nu este nevoie să clătiți!


Beneficii: Curăță pielea prin absorbția toxinelor și impurităților, îmbunătățește textura pielii și netezește suprafața pielii. Pielea își recapătă strălucirea și prospețimea.

Instrucțiuni de utilizare: Utilizați pe o față curată și nu clătiți cu apă.Puneți aproximativ 4-5 perle pe punctele de presiune (frunte și bărbie), apăsați cu palma și masați ușor toată fața. După câteva minute, puteți îndepărta celulele moarte și granulele exfoliante cu mâna sau cu o perie. Boabele sunt îndepărtate cu un tampon de bumbac de îndată ce ingredientele active ale caviarului sunt absorbite de fața noastră. Caviar Scrub & Serum se utilizează de 1-2 ori pe săptămână.

informație

Nevoia pielii: anti-îmbătrânire, exfoliere

Ingrediente de bază: Caviar Sturgeon

Vârstă: 30-44, 45-54, 55+

Ingrediente: AQUA, GLICERINĂ, PUMICE, GUMĂ DE XANTHAN, FENOXIETANOL, CARRAGEENAN DE SODIU, ALGINAT DE CALCIU, PULBURĂ DE CĂRBUNE, CLORFENESINĂ, ETILHEXILGLICERINĂ, LC, HOLE, LOCAL