Contactează-ne la info@lilasperfumery.ro 

Caviar Micellar Water 300ml

Caviar Micellar Water 300ml
  • 15,10€ 18,00€
  • Producător: Olive Touch
  • Model: 14-317-605
  • Disponibilitate: În stoc

Apa micelară este „apa magică” care poate îndepărta dintr-o singură dată machiajul, sebumul, murdăria și praful de pe fața noastră.

Este ușor și moale și nu are nevoie de clătire după aceea. Ingredientele hidratante pe care le conține rămân pe suprafața pielii și sunt absorbite.

Este ideal pentru pielea sensibilă, care prezintă adesea iritație și roșeață, deoarece ingredientele active liniștitoare pe care le conține previn iritațiile care sunt adesea cauzate de curățare.


Beneficii: Îndepărtează machiajul rezistent la apă, în timp ce hidratează și hrănește pielea, lăsând-o radiantă, proaspătă și moale. Nu usucă și nu irită pielea, deoarece nu conține săpun, alcool sau ingrediente agresive, care perturbă pH-ul și filmul hidrolipidic al pielii. Este hipoalergenic și potrivit pentru toate tipurile de piele, deși formulări specializate sunt disponibile și recent (de exemplu, pentru tenul gras, acneic sau sensibil).

Instrucțiuni de utilizare: Înmuiați o minge de bumbac și demachiați cu o singură mișcare. Poate înlocui loțiunea demachiantă, demachiantul ochilor și loțiunea tonifiantă.

informație

Ingrediente de bază: Caviar Sturgeon

Vârstă: 18-29, 30-44, 45-54, 55+