Contactează-ne la info@lilasperfumery.ro 

Politica de confidențialitate

CONFIDENȚIALITATE


O condiție necesară pentru începerea concilierii dintre noi este divulgarea de către dvs. a unor informații personale. Când plasați o comandă, vă vom cere numele dvs. complet, adresa la care vor fi trimise produsele vândute, numărul dvs. fix (sau orice alt telefon pe care doriți să îl utilizați pentru cel mai bun serviciu), adresa dvs. de e-mail (e. -adresa de mail) etc. Lilasperfumery.ro, urmand cu strictete principiile de protectie a datelor cu caracter personal prevazute de legile relevante si conventiile internationale nu vor face nicio utilizare neloiala fara acordul dumneavoastra prealabil.


Lilasperfumery.ro nu dezvăluie, publică, vinde, schimbă date personale și informații în care aveți încredere în noi. În mod excepțional, informațiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi dezvăluite, întotdeauna în conformitate cu procedura prevăzută de lege atunci când este solicitat de o autoritate publică, instanță, etc. De asemenea, puteți proceda în orice moment dacă există un motiv pentru a modifica informațiile personale pe care le-ați furnizat. ne sau restricționați sau anulați utilizarea unora dintre aceste articole.


Asigurarea confidentialitatii transferului datelor dumneavoastra personale


Pentru a asigura confidențialitatea transferului de date, folosim protocolul de criptare SSL-128bit. Sistemul este certificat de Verisign, o companie specializată în securitatea tranzacțiilor.